1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В Закарпатському обласному краєзнавчому музеї ім. Т. Легоцького пройшла літературна година «Коли Закарпаття пізнало Шевченка»

З березнем пов’язано багато важливих подій. Але про одну подію кожного року пам’ятають усі люди. Місяць березень належить споминам про найбільшого українського генія, поета Тараса Шевченка. 
З нагоди 210-ї річниці від дня народження поета в Закарпатському обласному краєзнавчому музеї ім. Т. Легоцького пройшла літературна година «Коли Закарпаття пізнало Шевченка».  Організатором заходу виступила Ужгородська публічна бібліотека. Працівники читального залу ознайомили молодь із життєвим та творчим шляхом поета, переглянули відеофільм «Обличчя української історії. Тарас Григорович Шевченко» та розповіли маловідомі факти про Великого Кобзаря. Твори Шевченка мали і мають великий вплив і на закарпатців, які  глибоко шанують пам'ять про нього, зачитуються його творами, надихаються ідеями. Саме, про це змогли дізнатися учні з презентації «Закарпаття і Шевченко». Насамкінець літературного заходу присутні прийняли участь у квесті, де в цікавій ігровій формі пригадали, що знають про життєвий та творчий шлях Кобзаря та дізналися багато нового. Учні продемонструвала гарні знання про творчість Пророка.
Літературна година була організована і проведена для учнів (ВПО), які проходять реабілітацію в Закарпатському обласному дитячому санаторії «Малятко» (с.Оноківці)
 
 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі