1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»

  • В читальній залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся культурно-мистецький захід «Тарас Шевченко – геній пензля і пера»


В Ужгородській публічній бібліотеці пройшов семінар по медіаграмотності під назвою «Як вижити в деструктивній інформаційній бульбашці»

6 березня, в Ужгородській публічній бібліотеці пройшов семінар для бібліотечних працівників по медіаграмотності під назвою «Як вижити в деструктивній інформаційній бульбашці». Організатором виступила ГО Кризовий медіа центр «Сіверський Донець» (Олег Невениця).
Про важливість знань та вмінь правильно розпізнавати, використовувати інформаційні новини та що таке інформаційна бульбашка, як утворюється і чому вона небезпечна – розповів керівник ГО Кризового центру п. Олег.
Спікером лекції виступив Василь Сличко – аналітик Департаменту протидії дезінформації РНБО. Він провів цікаву і змістовну лекцію по освітньому курсу «ДЕЗІНFAKEЦІЯ ТВОГО ІНФОПРОСТОРУ». Присутні на семінарі дізналися про алгоритми і персоналізації, інформаційну пропаганду, про ботів, блогерів та псевдоекспертів та  багато іншого. 
«Пам’ятаймо, що нашому мозку комфортно існувати в інформаційній бульбашці. А тому цінно давати собі почути іншу, протилежну нашій, точку зору…»- саме ці слова стали підсумками сьогоднішнього заходу.
 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі