1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • В Ужгородській публічній бібліотеці провели сесію гуманістичної освіти з розвитку життєвих навичок "Life Skills

  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»


В Ужгородській публічній бібліотеці відбувся літературно-мистецький вечір «В гостях у Мельпомени», присвячені творчості В. Шекспіра та Л. Українки

27 травня в Ужгородській публічній бібліотеці відбувся літературно-мистецький  вечір «В гостях у Мельпомени»,  присвячені творчості В. Шекспіра та Л. Українки, ініціатором та організатором якого була викладачка Ужгородського фахового циклової комісії Спеціалізації «Спів» Віра Георгіївна Кобулей.

Вечір розпочався з представлення біографії видатного письменника славетної доби Відродження, національного поета Англії Вільяма Шекспіра. Метафоричність мови Вільяма Шекспіра відкрилась у декламації сонетів, які виконали студенти 1 курсу Спеціалізації «Спів».

Незабутнє враження на присутніх справили сценки з найвідомішої та найулюбленішої трагедії «Ромео і Джульєта», зіграна студентами 2 і 3 курсів. Вони не лише передали багатство стилю Шекспірівських творів, але й показали неабиякі акторські вміння.

Ведуча продовжила біографією геніальної Жінки, Поетеси, великої Українки – Лариси Петрівни Косач, Лесі Українки.

Студенки 3 і 4 курсів зіграли сценки з найвідоміших її творів «Бояриня» та «Камінний господар».

Літературно-мистецький вечір не тільки поглибив знання про життєві та творчі шляхи двох відомих світових класиків, але й сприяв вихованню любові до мистецтва та формуванню естетичного смаку.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі