1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • В Ужгородській публічній бібліотеці провели сесію гуманістичної освіти з розвитку життєвих навичок "Life Skills

  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»


Презентація книги Василя Лакатоша «У своїм краю шукай долю свою…»

Сьогодні, у Всеукраїнський день краєзнавства до бібліотеки завітав письменник-верховинець з Воловеччини - Василь Лакатош. Для бібліотечних працівників презентував свою книгу «У своїм краю шукай долю свою…». Вступним словом виступив науковець, педагог, поет Михайло Бабидорич, який привітав та представив видання п.Василя.

Автор книги презентував присутнім свою книгу, розповів про історію її створення, поділився планами на майбутнє. Упорядником книги є письменник Андрій Дурунда, який поділився спільними спогадами і наголосив, що «цінність видання ще і в тому, що автор сам розповідає про своє життя-буття, і робить це щиро, відверто і просто».

Книга «У своїм краю шукай долю свою…» розповідає про шлях, героєм якої є Василь Лакатош з Воловеччини. Тут народився він та його предки і над цією підзоряною благословенною землею їхній дух витає. Він все своє життя чесно служив і служить людям отчого краю, воловецької Верховини.

Зустріч проходила в затишній та дружній атмосфері.

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі