1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • В Ужгородській публічній бібліотеці провели сесію гуманістичної освіти з розвитку життєвих навичок "Life Skills

  • Зустріч з книжковою блогеркою, письменницею та івент-менеджером Оксамиткою Блажевською

  • Творча зустріч з актором кіностудії ім.Олександра Довженка, живе в Парижі та працює актором в Театрі дю Солей – Анатолієм Переверзєвим.

  • Вдячність студентам та куратору групи за сприяння в зйомках короткометражного фільму "Сон з минулого"

  • Екскурсія до бібліотеки

  • Інтелектуальна гра «Сторінками творчості Тараса Григоровича Шевченка»


В рамках проєкту Татоhub.Ужгород в Ужгородській публічній бібліотеці відбувся тренінг присвячений актуальній темі - «Ненасильницька комунікація».

В рамках проєкту Татоhub.Ужгород в Ужгородській публічній бібліотеці відбувся тренінг  присвячений актуальній темі - «Ненасильницька комунікація». На захід завітали студенти Ужгородського музичного фахового коледжу імені   Д. Є. Задора. 
Тренінг провела психологиня Олена Пітух.
Під час тренінгу учасники дізналися, як правильно комунікувати в різних життєвих ситуаціях, як «комфортно» для себе знайомитися, як виставляти свої кордони, кажучи слово «ні». На власних прикладах розбирали різні випадки і обговорювали їх варіанти .
Захід пройшов у форматі відкритого діалогу, де кожен учасник зміг поділитися своїм досвідом чи отримати відповіді на власні питання.
Захід організувала @Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф.Потушняка.
П.С. «ТатоХаб» - це всеукраїнський проєкт школи батьківства розроблений з метою допомоги татам у відпрацюванні навичок та дій, які допоможуть їм стати більш відповідальними батьками та партнерами.
Це простір для татів та чоловіків, які хочуть дізнатися більше про виховання, піклування та догляд за дітьми, а також сприяти формуванню здорових
 

Ми в соцмережах


Публічні закупівлі